DUNAVARSÁNYI
PLÉBÁNIA


Templomok:
Kisvarsány, Kossuth u. 25.
Nagyvarsány, Templom u.
Délegyháza, Szabadság tér 75.
HÍREK PROGRAMOK MISEREND KÉPTÁR KÖZÖSSÉGEK KAPCSOLAT
NAPI EVANGÉLIUM
2019. szeptember 21.
szombat

Máté és Mirella névnap
Abban az időben amint Jézus továbbhaladt, látott egy Máté nevű embert a vámasztalnál ülni. Így szólt hozzá: "Kövess engem!" Az felállt és követte őt. Később, amikor Jézus az ő házában vendégeskedett, eljött sok vámos és bűnös, és helyet foglaltak az ...

HÍREK


Elhunyt Dr. Gróf Bethlen István, Világi Elnökünk.
2018. szeptember 29.

Szeptember 21-én, pénteken helyeztük örök nyugalomba Dr. Gróf Bethlen Istvánt, akit életének 73. évében szólított magához az Úr. A jelentős számú gyászolók - barátok, tisztelők, ismerősök - mellett Országgyűlésünk képviseletében lerótta kegyeletét dr. Rétvári Bence államtitkár valamint Bóna Zoltán Országgyűlési Képviselőnk. A temetési szertartást celebrálta dr. Várszegi Asztrik püspök, bencés szerzetes, pannonhalmi főapát. Kis R. Sándor főtisztelendő atya, Dunavarsány katolikus egyházkerületének plébánosa koncelebrálásával ( együtt misézésével ) nem csak magán a temetési szertartáson, hanem az azt követő gyászmisén is, amely a Farkasréti Mindenszentek Plébánia templomában - a temetést követően - lett megtartva. Nyugodj István békében. Emlékedet megőrizzük.

BEMUTATKOZÁS
A Dunavarsányi Római Katolikus Egyházközség a Váci Egyházmegye Püspökségéhez tartozik, ezen belül a Dabasi Esperesi Kerülethez.
IMA, HITTAN, LELKISÉG
Hitünk megnyilatkozásai…
ANYAKÖNYVI HÍREK
Keresztelés, házasságkötés, temetés.