DUNAVARSÁNYI
PLÉBÁNIA


Templomok:
Kisvarsány, Kossuth u. 25.
Nagyvarsány, Templom u.
Délegyháza, Szabadság tér 75.
HÍREK PROGRAMOK MISEREND KÉPTÁR KÖZÖSSÉGEK KAPCSOLAT
NAPI EVANGÉLIUM
2019. június 24.
hétfő

Iván névnap
Jézus egy magányos helyre vonult apostolaival. A nép megtudta és utána ment. Ő szívesen fogadta őket, és beszélt nekik Isten országáról, akik pedig gyógyulást kerestek nála, azokat meggyógyította. A nap már hanyatlóban volt. Odament hozzá a tizenke...

HÍREK


Elhunyt Dr. Gróf Bethlen István, Világi Elnökünk.
2018. szeptember 29.

Szeptember 21-én, pénteken helyeztük örök nyugalomba Dr. Gróf Bethlen Istvánt, akit életének 73. évében szólított magához az Úr. A jelentős számú gyászolók - barátok, tisztelők, ismerősök - mellett Országgyűlésünk képviseletében lerótta kegyeletét dr. Rétvári Bence államtitkár valamint Bóna Zoltán Országgyűlési Képviselőnk. A temetési szertartást celebrálta dr. Várszegi Asztrik püspök, bencés szerzetes, pannonhalmi főapát. Kis R. Sándor főtisztelendő atya, Dunavarsány katolikus egyházkerületének plébánosa koncelebrálásával ( együtt misézésével ) nem csak magán a temetési szertartáson, hanem az azt követő gyászmisén is, amely a Farkasréti Mindenszentek Plébánia templomában - a temetést követően - lett megtartva. Nyugodj István békében. Emlékedet megőrizzük.

BEMUTATKOZÁS
A Dunavarsányi Római Katolikus Egyházközség a Váci Egyházmegye Püspökségéhez tartozik, ezen belül a Dabasi Esperesi Kerülethez.
IMA, HITTAN, LELKISÉG
Hitünk megnyilatkozásai…
ANYAKÖNYVI HÍREK
Keresztelés, házasságkötés, temetés.