DUNAVARSÁNYI
PLÉBÁNIA


Templomok:
Kisvarsány, Kossuth u. 25.
Nagyvarsány, Templom u.
Délegyháza, Szabadság tér 75.
HÍREK PROGRAMOK MISEREND KÉPTÁR KÖZÖSSÉGEK KAPCSOLAT
NAPI EVANGÉLIUM
2022. május 26.
csütörtök

Fülöp és Evelin névnap
Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz: "Még egy kis idő és már nem láttok engem, és ismét egy kis idő és viszontláttok engem, (mert az Atyához megyek.)" Tanítványai erre így tanakodtak: "Mit akar mondani ezzel: Még egy kis idő és már nem lát...

HÍREK


Szent József pihenő
2013. augusztus 11.

 

„SZENT JÓZSEF” Katolikus pihenő a régi ”GOMBAI„ tábor helyén.

 

Sok-sok iskolai táborozás és vidámság színhelye. Erről igazán Csicsei Károly gondnok tudna beszélni, aki egyházközségünk régi ismerőse. Negyven éve felügyeli, gondozza az épületet és szervezi a táborozást. Egyházunk ”sátrat” vert itt!

Iskolások, cserkészek és sokan mások számára  évtizedeken keresztül az épület és a környéke  a nyári szünetekben fontos hellyé vált!

Régi vágyunk  teljesült,  hogy lehetőséget  nyissunk azok számára, akik a Duna közelében a friss, üde környezetben szándékoznak pihenni!

Egy szerződés alapján, amely Rittling István, a Pilisi Parkerdő ZRT Ráckevei Erdészetének vezetője és az Egyház között köttetett meg, bebocsátást nyertünk az épületbe . A jó gazda gondosságával - Egyházunk gondnoksága Batik Miklós vezetésével - szeretnénk a szerződésnek megfelelően tevékenykedni,  hosszabb ideig  tartó  megkötéséhez érvényt szerezni.

Köszönet az eddigi sok-sok munkát végzőknek, akik nagy-nagy lelkesedéssel jöttek, hogy kényelmessé, szebbé  tegyék  pihenőhelyünket.

 

Várjuk e szép környezetbe a pihenésre, feltöltődésre várókat.

Jelentkezés a 24/472-017/telefonon

Vagy a Plébánián,

 

 

Sándor atya.

BEMUTATKOZÁS
A Dunavarsányi Római Katolikus Egyházközség a Váci Egyházmegye Püspökségéhez tartozik, ezen belül a Dabasi Esperesi Kerülethez.
IMA, HITTAN, LELKISÉG
Hitünk megnyilatkozásai…
ANYAKÖNYVI HÍREK
Keresztelés, házasságkötés, temetés.