DUNAVARSÁNYI
PLÉBÁNIA


Templomok:
Kisvarsány, Kossuth u. 25.
Nagyvarsány, Templom u.
Délegyháza, Szabadság tér 75.
HÍREK PROGRAMOK MISEREND KÉPTÁR KÖZÖSSÉGEK KAPCSOLAT
NAPI EVANGÉLIUM
2022. január 27.
csütörtök

Angelika névnap
Egy alkalommal Jézus így beszélt hallgatóihoz: "Vajon azért gyújtanak-e lámpát, hogy a véka alá vagy az ágy alá rejtsék? Nem azért-e, hogy a lámpatartóra tegyék? Semmi sincs elrejtve, hacsak nem azért, hogy nyilvánosságra jusson; és semmi sem történi...

HÍREK


Megelőző védekezés a korona vírus ellen
2020. március 7.

Templomunk kapuja nyitva áll a nehéz időkben is a katolikus és nem katolikus hívő testvéreink számára. Most a világot átfogó koronavírus járvány nehezíti mindennapjainkat, ez azonban nem korlátozhatja hitünk gyakorlását. Templomunkban is végrehajtottuk a Váci Püspökség, - Püspök Atya - előírásait azért, hogy félelem nélkül, Istenben bízva jöjjenek a hívek a szertarásokra. Így kiürítettük a bejárati szenteltvíz tartókat, az áldozás csak kézben történik, valamint plébánosunk, Sándor atya jóvoltából kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítottunk híveink számára. A padokat folyamatosan fertőtlenítjük. Imádkozunk a betegekért, kérve Isten segítségét a felgyógyuláshoz. Reméljük, közös hitünk és imáink meghallgatásra találnak és a járvány hamarosan véget ér.

BEMUTATKOZÁS
A Dunavarsányi Római Katolikus Egyházközség a Váci Egyházmegye Püspökségéhez tartozik, ezen belül a Dabasi Esperesi Kerülethez.
IMA, HITTAN, LELKISÉG
Hitünk megnyilatkozásai…
ANYAKÖNYVI HÍREK
Keresztelés, házasságkötés, temetés.